Opslagruimte huren Aalsmeer

Uw ideale opslagruimte nabij Aalsmeer

Wilt u een goedkope opslagruimte huren in Aalsmeer? Dan bent u bij Imove Dienstverlening BV aan het juiste adres. Bij ons kunt u een garagebox of opslagplaats huren in precies die maat die u nodig heeft. Omdat wij naast opslag ook een haal- en brengservice aanbieden, kunt u uw gehele verhuizing aan ons overlaten. Bel naar 085-3038161 als u een tijdelijke opslag wilt huren nabij Aalsmeer.

Waarom wilt u een opslagplaats huren?

Als u behoefte heeft aan een tijdelijke opslag, dan helpen wij u hier graag aan. De reden waarom u opslag nodig heeft, kan van alles zijn. Is uw woning in Aalsmeer bijvoorbeeld al verkocht, maar is uw nieuwe huis nog niet gereed? Dan biedt een opslagruimte uitkomst. Maar ook als bijvoorbeeld uw woning een nieuwe vloer behoeft, en u daardoor uw meubels eventjes ergens ander kwijt moet, staan wij voor u klaar met een degelijke opslagplaats. Wat uw reden ook is, wij bieden u een veilige opslag, waarbij vanaf buiten niet te zien is wat er zich in de opslag bevindt. Zo beschermen wij niet enkel uw spullen, maar ook uw privacy.

Aalsmeer

Ons aanbod in tijdelijke opslag

Wanneer u een goedkope opslagruimte wilt huren, bieden wij opslagplaatsen aan in verschillende formaten, van 9 tot 81 m³. U kunt deze voor allerhande opslag gebruiken. Zo kunt u er goederen en meubels, maar bijvoorbeeld ook archieven uit Aalsmeer in thuisbrengen. Wij zorgen in het laatste geval graag voor een structuur waardoor de archieven gemakkelijk geraadpleegd kunnen worden. Wij beschikken over moderne opslaghallen die zijn uitgerust met de beste snufjes. Uiteraard heeft enkel u toegang tot uw persoonlijke opslagplaats met een sleutel.

Interesse in een garagebox nabij Aalsmeer?

U begrijpt, bij Imove kunt u een garagebox huren die aan al uw wensen voldoet. Schoon, verwarmd en beveiligd. Bovendien kunt u bij ons direct benodigde aanhangwagens e.d. afhalen. Wij bieden u overigens niet zomaar een garagebox aan als opslagplaats. In samenwerking met Boxyourself Self-storage beschikken wij over een tiental boxen. Dankzij ons gewaardeerde partnerschap met Boxyourself, kunt u bij ons een garagebox huren met een prima prijs-kwaliteitverhouding. Zelf functioneren wij al jaren als familiebedrijf. Wij staan dan ook bekend om onze persoonlijke en goede service.

Besluit vandaag nog een opslag te huren nabij Aalsmeer

U begrijpt, via Imove Dienstverlening BV kunt u over precies die goedkope en tijdelijke opslag nabij Aalsmeer beschikken die u nodig heeft. Neem contact met ons op via 085-3038161, info@imovedienstverlening.nl of vul uw gegevens in op ons online contactformulier. Dan maken wij alvast een opslagruimte voor u gereed nabij Aalsmeer!