Opslag

Bent u op zoek naar een opslag ruimte in Almere of omgeving? Dan bent u bij IMOVE DIENSTVERLENING aan het juiste adres! Wij bieden opslag units aan in verschillende maten voor zeer scherpe prijzen in Almere. U kunt bij ons terecht als particuliere of zakelijke klant. Particuliere verhuur is vrijgesteld van BTW. Voor zakelijk verhuur geldt 21% BTW.

Op elk gewenst moment bij uw opgeslagen goederen

IMOVE DIENSTVERLENING verhuurt altijd beveiligde en geconditioneerde (schone en droge) ruimtes. Door middel van een persoonlijke code een eigen slot heeft u toegang tot het pand. Met een eigen sleutel of code kunt u vervolgens naar uw eigen opslagruimte. Op deze manier kunt u op elk gewenst moment bij de opgeslagen goederen. Bij IMOVE DIENSTVERLENING kan dit zeven dagen in de week van 6.00 uur tot 23.00 uur. Dus ook op zondag.

Al uw spullen veilig en betrouwbaar opgeslagen

Wanneer uw woning reeds verkocht is, maar uw nieuw huis nog niet klaar is, heeft u een plaats nodig om al uw spullen in onder te brengen. Een ander scenario is dat uw woning een nieuwe vloer nodig heeft, en daarom uw meubilair verplaatst moet worden. Er zijn voldoende situaties te bedenken waarin u een veilige opbergplaats nodig heeft, maar deze niet direct vindt.

Vertrouw dan op IMOVE DIENSTVERLENING om uw spullen tijdelijk te verhuizen naar een opslag in Almere. Dankzij onze jarenlange ervaring met verhuizen weten we hoe we met vertrouwelijke, emotioneel beladen of breekbare spullen moeten omgaan. Ons bedrijf beschikt over 1 opslaghal in Nederhorst de berg voor langdurige, grote opslag (meer dan 50m3). Bovendien valt er van buitenaf niets te zien wat er zich in de opslag bevindt. Zo beschermen we niet enkel uw spullen, maar ook uw privacy. Bij selfsorage in Almere heeft enkel u via een eigen te plaatsen slotje en een persoonlijke code toegang tot uw persoonlijke opslag.

Opslagruimtes in alle formaten

IMOVE DIENSTVERLENING heeft opslagruimtes in verschillende formaten, van 9 tot 81 m³ beschikbaar. Behalve goederen, kunt u er natuurlijk ook archieven in thuisbrengen. IMOVE DIENSTVERLENING zorgt dan voor een structuur waardoor de archieven gemakkelijk geraadpleegd kunnen worden.

Maakt u zich dus geen zorgen over problemen omtrent de opslagplaats.