Ervaren verhuizers

IMOVE DIENSTVERLENING is een bedrijf met veel ervaring op het gebied van opslag en verhuizen.

Bij een verhuizing, of het  nu verhuizen naar een andere woning gaat of het tijdelijk opslaan van de inboedel, is het altijd weer een uitdaging om de grootste meubelstukken naar boven of naar beneden te brengen zonder deze te beschadigen. Trappenhuizen en liften (indien aanwezig) zijn niet altijd geschikt om grote meubelstukken te verplaatsen. Daarom kiest IMOVE DIENSTVERLENING bijna altijd voor het de inzet van een verhuislift. Door tijdens een verhuizing gebruik te maken van een verhuislift bent u veel sneller klaar met uw verhuizing en loopt u veel minder kans om iets te beschadigen aan uw woning of aan uw inboedel.

IMOVE DIENSTVERLENING beschikt over nieuwe professionele liften en verhuiswagens.

  • Onze liften en verhuiswagens worden jaarlijks gekeurd en krijgen elke maand een goede onderhoudsbeurt.
  • De lift worden gebracht , opgezet en bediend door onze verhuislift specialist.
  • De liften beschikken over een extra groot draagvlak zodat er zeer efficiënt gebruik gemaakt wordt van de lift.
  • Onze liften kunnen tot de 11e etage worden ingezet.

Om te besparen kunt u er ook voor kiezen enkel de grote spullen door IMOVE DIENSTVERLENING te laten verhuizen en zelf eventueel de  voor de verhuizing van de relatief klein inboedel zorg te dragen.

Op locatie ontvangt uiteraard altijd deskundig advies van onze verhuislift specialist

Lift verhuurservice

De inzet van een verhuislift is ook aan te raden wanneer u een nieuw meubelstuk (bijv. Amerikaanse koelkast, bankstel, boekenkast etc.) heeft aangeschaft, dat niet gemakkelijk door het trappenhuis of met de lift naar de bestemming kan worden gebracht. Voor deze gelegenheden kunt u gebruik maken van onze verhuisliften verhuurservie. Onze liften worden elk jaar opnieuw gekeurd en worden alleen bediend door ons eigen speciaal hiervoor opgeleide personeel. Mocht u extra handen nodig hebben tijdens de verhuizing dan kunt ook een extra verhuizer bij ons inhuren.

Aangesloten bij evofenedex

Wij zijn aangesloten bij evofenedex, het netwerk van Nederlandse handels- en productiebedrijven met een logistieke of internationale operatie. Bezoek de website www.evofenedex.nl voor meer informatie.