Verhuisliften verhuur

Verhuislift huren in de regio’s Amsterdam , Gooi en Vechtstreek, Haarlem, Flevoland, Zaanstreek en Utrecht .

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een verhuislift? Wij kunnen u daar samen met onze partner Lifjehuren.nl uitstekend mee van dienst zijn.

Gaat het om grote meubels die niet door het trappenhuis kunnen of meubels die daar te zwaar voor zijn? Met een verhuislift kunt u er eenvoudig voor zorgen dat u toch kunt verhuizen.

Hulp bij het besturen van de verhuislift

Heeft u genoeg aan 1 bemande verhuislift of heeft u meer hulp nodig? Uiteraard helpt onze operator u een handje mee, maar voor een vlot verloop zult u nog zeker 4 extra handen nodig hebben om zo voldoende mankracht te hebben om te sjouwen.

Kunt u geen extra mankracht regelen dan kunt u gebruik maken van onze verhuishulp.

Een lift huren en dan …

U heeft een lift nodig en besluit dat wij uw meubelstukken mogen liften. Van ons kan u verwachten dat wij u een scherpe prijs en hoge service bieden. We rijden de lift niet alleen voor, maar bouwen de lift ook op een veilige plek op. Vervolgens bedienen we de lift en zorgen we ervoor dat u de meubels veilig naar boven of naar beneden kunt verplaatsen. We beschikken over o.a dekens en lijnen om uw meubels veilig van boven naar beneden en vice versa te krijgen. Mocht u ander verhuismateriaal nodig hebben om uw inboedel te beschermen dan kunt u dit bij de reservering aangeven. Tegen meerprijs leveren wij o.a dozen, noppenfolie, seal en inpakpapier.

Uiteraard beschikken we over een uitgebreide ervaring met verschillende soorten meubels op de verhuislift.

Zodra alle meubels naar boven of naar beneden zijn gebracht zullen we de lift weer afbouwen.

Betalen doet u als particulier per pin of contant. Voor bedrijven wordt een factuur opgemaakt.

Goedkoop een verhuislift huren

Een verhuislift huren kan via onseenvoudig en snel. Wij maken hierbij gebruik van de liften van onze partner Lifjehuren.nl. Hierbij kunt u eventueel kiezen voor een liftservice met bedienend personeel. Wij hebben bij onze liftserver zowel de kwaliteit als de veiligheid hoog in het vaandel staan. Daarom kunt u bij ons verhuisbedrijf in Amsterdam, Haarlemmermeer, Flevoland, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en ’t Gooi, altijd een verhuislift huren met deskundig en bedienend personeel om zeker te zijn van een vlekkeloos verloop. Daarnaast helpen onze medewerkers u graag met til en sjouw werkzaamheden. Onder andere met deze service onderscheiden wij ons van de concurrenten.

Uw spullen goed beschermd tijdens de verhuizing

U wilt een verhuislift huren? Dan bieden wij u als enige verhuisliftenservice de mogelijkheid om gebruik te maken van verhuisdekens, spanbanden en rolmaterialen. Deze professionele verhuismaterialen spelen een belangrijke rol als u schadevrij wilt verhuizen. Een verhuislift huren zonder het juiste verhuismateriaal kan schade opleveren aan uw raamkozijn of meubels.

IMOVE Dienstverlening heeft standplaatsen in Amsterdam, Haarlemmermeer, Flevoland, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en ’t Gooi en beschikt uitsluitend over uiterst deskundige medewerkers.

Een verhuislift huren kan in de Steden Amsterdam, Haarlemmermeer, Flevoland, Den haag, Rotterdam, Utrecht en ‘t Gooi. Maar ook door de rest van Nederland staat onze verhuisliftenservice voor u klaar. U kunt te allen tijde contact opnemen met Imove Dienstverlening om de mogelijkheden van verhuisliften verhuur te bespreken. Mochten onze mannen van de liftservice bij u in de buurt zijn, dan zijn wij u graag van dienst, waar dan ook in Nederland. Een verhuislift huren kan dus ook flexibel!

Goed voorbereid een verhuislift huren

Een verhuislift huren doet u niet dagelijks. Daarom is het erg belangrijk om met een ervaren en betrouwbare partner in zee te gaan. Ons verhuisbedrijf informeert u daarom graag over de voorbereidingen en helpt u lastige situaties te voorkomen.

Is er voldoende parkeergelegenheid voor onze verhuislift?

Meten is weten! Voorkom teleurstellingen en bereken of de spullen door het kozijn passen! Houdt u rekening met de weersomstandigheden. Met zeer slecht weer kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan waardoor wij genoodzaakt kunnen zijn om uw klus te verzetten. Woont u in de binnenstad? Vraag eventueel een ontheffing aan. In de steden Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Rotterdam kunnen wij dit ook voor u doen. Wij gebruiken verhuisdekens om schade aan inboedel en kozijnen te voorkomen.

Optimale bescherming van uw spullen

Onder het motto: beter voorkomen dan genezen, adviseren wij u om kostbare spullen zelf in te pakken. U kunt hiervoor noppen en stretchfolie gebruiken, dit is vaak verkrijgbaar bij de plaatselijke bouwmarkt of te bestellen via onze website. Ons verhuisbedrijf heeft standplaatsen in Amsterdam, Flevoland, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en ‘t Gooi. Maar ook in andere gemeentes door Nederland is onze verhuisliften service inzetbaar, informeer voor beschikbaarheid. Een verhuislift huren via Imove Dienstverlening kan simpel en snel door middel van het aanvraagformulier of telefonisch via 085-3038161.